Skip to content

Wat biedt de NKC jou?

Opleidingsbudget

29 vrije dagen per jaar

Hybride werken

50% van je premie zorgpremie

Tafelvoetbalcompetitie

Ping pong tafel

Spontane borrels

Hogere km vergoeding wanneer je op de fiets of met ov komt

Goeie koffie

Wandelen in het bos in de pauze

Weekendje weg met de NKC camper

Hele leuke collega's

Welkom op kantoor!

Wil je alvast een kijkje nemen bij ons op kantoor? Bekijk dan deze video en wie weet maken we binnenkort kennis met elkaar onder het genot van een kop koffie☕ of een wandeling in het bos🌲

"Yes we camp!"

Directeur Stan Stolwerk

Hoe ziet ons recruitmentproces eruit?

Kennismaking

Tijdens het eerste gesprek maken we graag kennis met elkaar. Word jij gelukkig van de NKC en kan de NKC jou bieden wat je zoekt. Dit gesprek voer je sowieso met je direct leidinggevende.

Interview

In het tweede gesprek gaan we dieper in op onze functie en kijken we of je een fit hebt met functie. Hierbij zit altijd iemand van het team.

Arbeidsvoorwaarden

Nu weet jij wat je bij de NKC kan verwachten en weten wij wat we van jou kunnen verwachten. We hebben nu alleen nog een arbeidsvoorwaardelijk gesprek om te kijken of we met elkaar verder kunnen.

Goed geland?

We doen er alles aan om je zo goed mogelijk in te werken en je een warm welkom te geven! HR zit altijd na een maand met de nieuwe medewerker om te kijken hoe je bent ontvangen en hoe alles gaat. We vinden het belangrijk om ons personeel ook te behouden!

Vacatures

Soesterberg

Assistent reisbegeleiderSoesterberg, Utrecht, Nederland
Klantadviseur verzekeringenSoesterberg, Utrecht, Nederland
Leden evenemententeam OostSoesterberg, Utrecht, Nederland
Open sollicitatieSoesterberg, Utrecht, Nederland
Stagiair (online) marketingSoesterberg, Utrecht, Nederland
Stagiair team ReizenSoesterberg, Utrecht, Nederland

Beloningsbeleid NKC

Vaste beloning

Per kalenderjaar zal een vakantietoeslag van 8% van het jaarsalaris worden uitgekeerd.

50% van de zorgpremie van de werknemer wordt elke maand uitbetaald met het salaris.

Tenzij uitdrukkelijk een hoger aantal is overeengekomen, bedraagt de normale vakantie per kalenderjaar: 29 dagen. Voor personeel in deeltijd geldt het aantal dagen naar rato op basis van het dienstpercentage.

Variabele beloning

Bij een normale correcte uitoefening van de opgedragen werkzaamheden zal een jaarlijkse periodieke loonsverhoging worden toegekend (van 0-3%), indien de bedrijfssituatie daar mogelijkheden toe biedt.

De hoogte van de loonsverhoging is afhankelijk van de beschikbare loonruimte, de beoordeling van de werknemer door de werkgever, van betrokkenheid bij organisatie en team alsmede persoonlijke en functionele ontwikkeling/ opleiding.

NKC kent een eindejaarsuitkering, bestaande uit twee onderdelen, te weten, een bedrijfsbreed onderdeel (0-5%), dat gelijk is voor alle werknemers, tenzij anders overeengekomen, en een persoonlijk onderdeel dat wordt vastgesteld per werknemer individueel. Het totaal (berekening vindt plaats over het brutosalaris) is alleen van toepassing op de medewerkers die op 31 december van enig jaar daadwerkelijk in dienst zijn. Als de werknemer op 31 december nog geen vol jaar in dienst is, zal de eindejaarsuitkering naar rato worden berekend. Uitkering vindt plaats in januari of februari van het volgende jaar.