Overslaan naar content

Klantadviseur verzekeringen

Hybride
 • Soesterberg, Utrecht, Nederland
€ 2.700 - € 3.400 per maandKantoor

Functieomschrijving

Vanuit het kantoor in Soesterberg zetten 70 enthousiaste medewerkers zich in voor onbezorgd camperplezier. Binnen het team verzekeringen zijn wij op zoek naar een

Klantadviseur verzekeringen (24-40 uur)


Wil jij graag bij een informeel bedrijf camperaars adviseren en helpen met allerlei vragen omtrent verzekeren maar heb jij hier nog niet de juiste opleiding voor? Dan kan je bij ons aan de slag en wij betalen jouw WFT-opleiding! Heb je al ervaring met klantcontact maar wil je graag meer uitdaging of juist verdieping, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij gaan namelijk bij onze afdeling verzekeringen voor kwalitatief goede gesprekken met de camperaar. We halen alles uit de kast om de verwachtingen van camperliefhebbers waar te maken én te overtreffen. Jij begrijpt dan ook als geen ander dat je er ook voor onze klanten moet zijn als de verzekering haar echt waarde moet bewijzen. Op die momenten neem jij hun zorgen uit handen, zodat zij snel weer met de camper op pad kunnen.


Binnen het frontoffice-team ben je samen met je 13 collega’s verantwoordelijk voor de telefonische bereikbaarheid van NKC Verzekeringen. Je behandelt vragen van camperaars telefonisch en via mail over het afsluiten van verzekeringen, schadebehandelingen etc. Je streeft naar de hoogste kwaliteitsstandaard en een snelle afhandeling. Je vindt het daarnaast leuk om een constante en waardevolle bijdrage te leveren aan de kwalitatieve doelstellingen van het team. Naast de zelfstandige afhandeling van je taken vinden we het belangrijk dat je je echt thuis voelt bij de NKC maar ook in het team. Werkplezier is bij ons net zo belangrijk! Eigen initiatief stellen we bijzonder op prijs. Als de competenties klantgerichtheid, samenwerken, betrokkenheid, communicatie en deskundigheid in je DNA zitten, dan zit je bij ons helemaal goed!

Vereisten

Dit vragen we van jou:

 • Een afgeronde opleiding MBO-4
 • Heb jij je WFT-diploma Adviseur Schadeverzekeringen Particulier al? Mooi! Zo niet? Dan kan je deze op onze kosten en tijdens werktijd volgen!
 • Bij voorkeur aantoonbare ervaring in soortgelijke functies, maar ervaring is geen must. Wij begeleiden je graag in je functie en onze collega’s staan altijd voor je klaar 😊
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • De bereidheid om incidenteel in het weekend te werken, bijvoorbeeld op beurzen waar we jouw kennis van verzekering goed kunnen inzetten
 • Een gezonde dosis gedreven- en stressbestendigheid


Dit bieden wij jou:

 • Een prima salaris (tussen de € 2.700 en € 3.400 bij een fulltime dienstverband) en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. 29 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, een pensioenregeling, bijdrage aan je ziektekostenverzekering, een eindejaarsuitkering en nog veel meer)
 • Een open, informele, ondernemende verenigingscultuur. Je stropdas of je mantelpakje mag je thuislaten
 • Een jaarcontract voor 24-40 uur in de week
 • Je krijgt een laptop van de zaak en uiteraard alle benodigdheden om je thuiswerkplek goed in te kunnen richten (op kantoor werken is ook erg gezellig hoor😉)
 • Veel ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen en een ruim opleidingsbudget
 • Persoonlijk budget om je klanten te verrassen
 • Camperervaring opdoen in de NKC-camper
 • Dagelijks vers fruit en heerlijke bonenkoffie, kopje (kruiden)thee kan natuurlijk ook
 • Elke middag de mogelijkheid om een frisse neus te halen in het naastgelegen bos


Over ons

De letters NKC staan voor de Nederlandse Kampeerauto Club. Onbezorgd camperplezier, dat is waar wij bij de NKC dag in, dag uit en al meer dan 45 jaar naar streven. Voor camperaars in het algemeen en onze inmiddels 65.000 leden in het bijzonder. Als grootste camperclub van Europa willen wij informeren, inspireren en camperaars met elkaar in contact brengen. Nu en in de toekomst. 

Ben jij de klantadviseur verzekeringen die we zoeken? Solliciteer dan nu en word onderdeel van ons enthousiaste team bij de Nederlandse Kampeerauto Club! 


Ben je enthousiast?
Reageer dan snel op deze vacature en stuur ons je CV en een korte motivatie. Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Evi Vos via 06-41619657 of Marjanne Huisjes via 06-46022131 of mail naar werkenbij@nkc.nl.

of