Overslaan naar content

Belangenbehartiger camperplaatsen en stallingen

Op locatie
 • Soesterberg, Utrecht, Nederland
€ 3.500 - € 4.000 per maandKantoor

Functieomschrijving

Camperen is hot en booming. Dat vraagt om meer (duurzame) plaatsen voor camperaars om te overnachten en om meer plekken om je camper te stallen. Samen met een team gedreven vrijwilligers stimuleer en adviseer je (startende) ondernemers en (lokale) overheden bij de aanleg van camperplaatsen en -stallingen.


Wat ga je doen?

Als NKC-belangenbehartiger met als focus camperplaatsen & - stallingen haal je alles uit de kast om het camperplezier van camperaars te vergroten. Dit doe je door te verkennen waar er behoefte is aan camperplaatsen – en stallingen, door het proactief en reactief adviseren van ondernemers en overheden over het realiseren van duurzame camperplaatsen – en stallingen en het inventariseren van de wensen van camperaars op dit gebied.
Dat doe je samen met een team van enthousiaste vrijwilligers van het Projectbureau Camperplaatsen waar jij leiding aangeeft. Je hebt affiniteit met ruimtelijke ordening, bent sterk in lokale en regionale lobby en hebt kennis van relevante wet- en regelgeving.

Je maakt deel uit van het team Belangenbehartiging van de NKC. Naast je focus op camperplaatsen & - stallingen ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor optimale service aan de camperaar. Hiervoor kijk je over de grenzen van je eigen taken heen. Je krijgt er energie van om een constante en waardevolle bijdrage te leveren aan onbezorgd camperplezier.

Het is een functie met grote zelfstandigheid binnen het team belangenbehartiging (4 fte). Een gezonde dosis gedrevenheid, zelfstandigheid en eigenaarschap is dan ook goed om te hebben in deze functie. Affiniteit met toerisme, recreatie, kamperen en camperen is belangrijk 😉.

Vereisten

 • MBO/ HBO werk- en denkniveau;
 • Beschikt over (of kan dat snel eigen maken) kennis van projectbegeleiding, wet- en regelgeving en van lokale en regionale lobby (gemeenten, regionale samenwerkingsverbanden en dergelijke);
 • Ervaring met het werken met vrijwilligers;
 • Minimaal drie jaar aantoonbare ervaring in een servicegerichte functie;
 • Uitstekende Nederlandse uitdrukkingsvaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Kennis van de Engelse en/of Duitse taal is een pré;

Voldoe jij aan bovengenoemde eisen? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Voldoe je nog niet aan alle eisen, maar heb je de ambitie om deze rol binnen korte tijd eigen te maken? Dan zien we je reactie ook graag tegemoet!


Wat bieden wij?

 • Een goed salaris (tussen € 3.500 en € 4.000 afhankelijk van ervaring) bij een fulltime dienstverband) en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. een goede pensioenregeling, bijdrage aan je ziektekostenverzekering, voordelige auto- en reisverzekering en een heleboel gepassioneerde collega's);
 • 29 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Een open, informele, ondernemende verenigingscultuur. Je stropdas of je mantelpakje mag je thuislaten;
 • Een jaarcontract voor 24 – 32 uur in de week;
 • Je krijgt een laptop van de zaak en uiteraard alle benodigdheden om je thuiswerkplek goed in te kunnen richten (op kantoor werken is ook erg gezellig hoor😉);
 • Veel ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen incl. opleidingsbudget;
 • Camperervaring opdoen in de NKC-camper;
 • Dagelijks vers fruit en heerlijke bonenkoffie, kopje (kruiden)thee kan natuurlijk ook;
 • Elke middag de mogelijkheid om een frisse neus te halen in het naastgelegen bos.


Over ons

De letters NKC staan voor de Nederlandse Kampeerauto Club. Onbezorgd camperplezier, dat is waar wij bij de NKC met meer dan 70 professionals dag in, dag uit en al meer dan 45 jaar naar streven. Voor camperaars in het algemeen en onze inmiddels 65.000 leden in het bijzonder. Als grootste camperclub van Europa willen wij informeren, inspireren en camperaars met elkaar in contact brengen. Nu en in de toekomst.

Ben jij de Belangenbehartiger camperplaatsen & - stallingen die we zoeken? Solliciteer dan nu en word onderdeel van ons enthousiaste team bij de Nederlandse Kampeerauto Club!

Ben je enthousiast?

Reageer dan snel op deze vacature en stuur ons je CV en een motivatie. Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Tom Leenstra – belangenbehartiger via 06-21221596 (voor inhoudelijke vragen) of via Evi Vos – HR medewerker 06-41619657 (sollicitatie proces vragen) of mail naar werkenbij@nkc.nl.

of