Skip to content

Verzekeringsadviseur

Nederland, Utrecht, Soesterberg€ 2.500 - € 3.000 per maandKantoor

Functieomschrijving


Vanuit het kantoor in Soesterberg zetten 80 enthousiaste medewerkers zich in voor onbezorgd camperplezier. Binnen het team verzekeringen zijn wij op zoek naar een:


Verzekeringsadviseur (32-40 uur)

Wil jij graag bij een informeel bedrijf camperaars adviseren en helpen met allerlei vragen omtrent verzekeren? Wil jij gaan voor kwalitatief goede gesprekken met de camperaar in een team die houdt van gezelligheid én vind je klantcontact het leukst in je werk? Dan willen wij jou graag in ons team! Als verzekeringsadviseur van de NKC haal je namelijk alles uit de kast om de verwachtingen van camperliefhebbers waar te maken én te overtreffen. Je begrijpt als geen ander dat je er ook voor onze klanten moet zijn als de verzekering haar echte waarde moet bewijzen. Op die momenten neem jij hun zorgen uit handen, zodat zij snel weer met de camper op pad kunnen.


Binnen het frontoffice-team ben je samen met je 13 collega’s verantwoordelijk voor de telefonische bereikbaarheid van NKC Verzekeringen. Je behandelt vragen van camperaars telefonisch en via mail over het afsluiten van verzekeringen, schadebehandelingen etc. Je streeft naar de hoogste kwaliteitsstandaard en een snelle afhandeling. Je vindt het daarnaast leuk om een constante en waardevolle bijdrage te leveren aan de doelstellingen van het team. Naast de zelfstandige afhandeling van je taken vinden we het belangrijk dat je je echt thuis voelt bij de NKC maar ook in het team. Werkplezier is bij ons net zo belangrijk! Eigen initiatief stellen we bijzonder op prijs. Als de competenties klantgerichtheid, samenwerken, betrokkenheid, communicatie en deskundigheid in je DNA zitten, dan zit je bij ons helemaal goed!

Vereisten

Dit vragen we van jou:

 • Een afgeronde opleiding MBO-4, bij voorkeur richting bank- en verzekeringswezen
 • Wft-diploma Adviseur Schadeverzekeringen Particulier (vereist)
 • Bij voorkeur aantoonbare ervaring in soortgelijke functies, maar ervaring is geen must. Wij begeleiden je graag in je functie en onze collega’s staan altijd voor je klaar 😊
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • De bereidheid om incidenteel in het weekend te werken, bijvoorbeeld op beurzen waar we jouw kennis van verzekering goed kunnen inzetten
 • Een gezonde dosis gedreven- en stressbestendigheid


Dit bieden wij jou:

 • Een uitdagende en afwisselende functie.
 • Een prima salaris (tussen de € 2.500 en € 3.000) bij een fulltime dienstverband) en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. 29 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, een pensioenregeling, bijdrage aan je ziektekostenverzekering, een eindejaarsuitkering en nog veel meer)
 • Een open, informele, ondernemende verenigingscultuur. Je stropdas of je mantelpakje mag je thuislaten
 • Wij bieden je in eerste instantie een jaarcontract aan maar hopen dat we beiden na dit jaar zó enthousiast zijn dat we een contract voor onbepaalde tijd met elkaar aan kunnen gaan :)
 • We werken hybride, we voorzien je van alle apparatuur die daarvoor nodig is
 • Veel ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen (opleidingsbudget)
 • Persoonlijk budget om je klanten te verrassen
 • Camperervaring opdoen in de NKC-camper
 • Dagelijks vers fruit en heerlijke bonenkoffie, kopje (kruiden)thee kan natuurlijk ook
 • Elke middag de mogelijkheid om een frisse neus te halen in het naastgelegen bos


Over ons

De NKC is hét consumentenplatform voor camperliefhebbers. Avonturiers van alle leeftijden, genietend van de vrijheid en het gemak dat een camper ze biedt. De NKC geeft een magazine uit, beheert websites en apps, organiseert reizen & evenementen en verkoopt verzekeringsproducten onder eigen label.

Het team verzekeringen kenmerkt zich door zich samen in te spannen om tot servicegerichte oplossingen te komen.


Vragen? Neem contact met ons op via werkenbij@nkc.nl of bel direct met onze HR afdeling. Je kan ons bereiken op 06-22970274. We helpen je graag verder.

of