Skip to content

Klantenservice medewerker

Nederland, Utrecht, Soesterberg€ 2.300 - € 2.900 per maandKantoor

Functieomschrijving

Wil jij werken voor één van de meest succesvolle en snelst groeiende merken in de reisbranche? De NKC is de grootste camperclub van Europa. Wij zijn een hecht team gevestigd in Soesterberg (regio Utrecht). Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een sociale, digitaal georiënteerd, energieke en daadkrachtige

Klantenservice medewerker (24-32 uur, m/v)


Jouw missie
Jij bent pas tevreden als alle camperaars in Nederland en Europa onbezorgd op weg zijn. Dit doe je door te luisteren, de juiste vragen te stellen en er voor de camperaar te zijn. Geen vraag is te gek en geen oplossing te moeilijk. Jij helpt, altijd! Door jouw bewezen communicatieve skills weet jij een glimlach bij alle camperaars maar ook bij je collega’s tevoorschijn te toveren; uiteindelijk wil iedereen een plezierige dag hebben. Samen met jouw team zorg je ervoor dat het service- en contactcentrum loopt als een tierelier. Uiteraard word je goed ingewerkt bij ons en is er alle tijd en ruimte voor jouw ontwikkeling. We hebben zowel een groot opleidingsbudget als een interne academie maar meer dan 500 trainingen worden aangeboden.


Wat kom je doen?

 • Heel simpel: jij zorgt voor een meer dan tevreden camperaar, camperfans die zich willen binden aan de NKC!
 • Deze camperfans sta je te woord via telefoon, e-mail en chat.
 • Je signaleert verbeteringen, komt direct met oplossingen en je maakt deze bespreekbaar binnen de organisatie.
 • Jij zorgt ervoor dat we meer waarde uit ons klantcontact halen door commerciële kansen te benutten en vanuit klantcontact bij te dragen aan de verbetering van onze processen, diensten en content op nkc.nl en Campercontact.com door het aandragen van verbetersuggesties.


Vereisten

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?

 • MBO-niveau werk- en/of denkniveau
 • Ervaring op een klantcontactafdeling is een pré. Heb je ervaring met klantcontact in een andere branche is dat ook zeker mogelijk!
 • Je hebt interesse in en gevoel voor systemen/ apps/digitalisering
 • Commerciële inslag, jij weet als geen ander hoe je camperfans aan de organisatie kunt binden
 • Communicatief sterk en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als in geschrift
 • Flexibiliteit en snel kunnen schakelen. Je helpt de camperaar via die kanalen waar op dat moment de meeste behoefte aan is en je laat je niet van de wijs brengen als je niet direct een antwoord op een vraag weet. Je zoekt snel uit welke informatie je nodig hebt en je zorgt dat je mede collega's en/of de klant ook op de hoogte zijn door een aanpassing op nkc.nl of in de kennisbank door te voeren


Wat heeft de NKC jou te bieden?
We zijn groot genoeg om verschil te maken in de markt en om jouw persoonlijke ambities waar te maken en compact genoeg om de lijnen kort te houden. Onze cultuur is informeel en down-to-earth. Hardwerken gaat hier prima samen met plezier binnen een informele sfeer. Verder bieden we jou:

 • Een uitdagende en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid
 • Een marktconform salaris (ongeveer € 2.300 bruto per maand) afhankelijk van leeftijd en ervaring en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. 29 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, een goede pensioenregeling, bijdrage aan je ziektekostenverzekering, een eindejaarsuitkering, thuiswerkvergoeding en nog veel meer)
 • Veel ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen met een gegarandeerd opleidingsbudget en/of coachingsbudget
 • Een laptop van de zaak
 • Camperervaring opdoen in de NKC-camper
 • Dagelijks vers fruit en heerlijke bonenkoffie, kopje (kruiden)thee kan natuurlijk ook
 • Flexibiliteit in thuiswerken
 • Elke middag de mogelijkheid om een frisse neus halen in het naastgelegen bos
 • Een organisatie waar veel aandacht is voor het activeren van samenwerking, mede door het geven van inzicht in drijfveren, meelopen op de afdeling, diverse personeelsuitjes en gezellige borrels.


Over de NKC – Europa’s grootste camper club

De NKC is hét consumentenplatform voor camperaars. We geven het magazine Kampeerauto uit, verkopen/adviseren verzekeringen, we organiseren evenementen, reizen, bieden camperroutes aan en geven de app Campercontact uit. Camperen - bij ons is dat een werkwoord - is uitermate populair. De laatste drie jaar is het aantal leden en verzekerden van de NKC hard gegroeid. Ook onze app Campercontact groeit explosief.


Solliciteren?

Ben je toe aan een volgende stap in je carrière, ben jij een echte teamplayer en wil jij je nog volop ontwikkelen? Reageer dan snel op deze vacature en stuur ons je CV en een korte motivatie. Voor vragen kun je contact opnemen met Evi Vos via 06-41619657 of via werkenbij@nkc.nl.