Skip to content

Klantadviseur verzekeringen

Nederland, Utrecht, Soesterberg€ 2.400 - € 3.000 per maandKantoor

Functieomschrijving

Vanuit het kantoor in Soesterberg zetten 80 enthousiaste medewerkers zich in voor onbezorgd camperplezier. Binnen het team verzekeringen zijn wij op zoek naar een

Klantadviseur verzekeringen (32-40 uur)


Wil jij graag bij een informeel bedrijf camperaars adviseren en helpen met allerlei vragen omtrent verzekeren maar heb jij hier nog niet de juiste opleiding voor? Dan kan je bij ons aan de slag en wij betalen jouw WFT-opleiding! Heb je al ervaring met klantcontact maar wil je graag meer uitdaging of juist verdieping, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij gaan namelijk bij onze afdeling verzekeringen voor kwalitatief goede gesprekken met de camperaar. We halen alles uit de kast om de verwachtingen van camperliefhebbers waar te maken én te overtreffen. Jij begrijpt dan ook als geen ander dat je er ook voor onze klanten moet zijn als de verzekering haar echt waarde moet bewijzen. Op die momenten neem jij hun zorgen uit handen, zodat zij snel weer met de camper op pad kunnen.


Binnen het frontoffice-team ben je samen met je 13 collega’s verantwoordelijk voor de telefonische bereikbaarheid van NKC Verzekeringen. Je behandelt vragen van camperaars telefonisch en via mail over het afsluiten van verzekeringen, schadebehandelingen etc. Je streeft naar de hoogste kwaliteitsstandaard en een snelle afhandeling. Je vindt het daarnaast leuk om een constante en waardevolle bijdrage te leveren aan de kwalitatieve doelstellingen van het team. Naast de zelfstandige afhandeling van je taken vinden we het belangrijk dat je je echt thuis voelt bij de NKC maar ook in het team. Werkplezier is bij ons net zo belangrijk! Eigen initiatief stellen we bijzonder op prijs. Als de competenties klantgerichtheid, samenwerken, betrokkenheid, communicatie en deskundigheid in je DNA zitten, dan zit je bij ons helemaal goed!


Vereisten

Dit vragen we van jou:

 • Een afgeronde opleiding MBO-4
 • Heb jij je WFT-diploma Adviseur Schadeverzekeringen Particulier al? Mooi! Zo niet? Dan kan je deze op onze kosten en tijdens werktijd volgen!
 • Bij voorkeur aantoonbare ervaring in soortgelijke functies, maar ervaring is geen must. Wij begeleiden je graag in je functie en onze collega’s staan altijd voor je klaar 😊
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • De bereidheid om incidenteel in het weekend te werken, bijvoorbeeld op beurzen waar we jouw kennis van verzekering goed kunnen inzetten
 • Een gezonde dosis gedreven- en stressbestendigheid


Dit bieden wij jou:

 • Een prima salaris (tussen de € 2.400 en € 3.000 bij een fulltime dienstverband) en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. 29 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, een pensioenregeling, bijdrage aan je ziektekostenverzekering, een eindejaarsuitkering en nog veel meer)
 • Een open, informele, ondernemende verenigingscultuur. Je stropdas of je mantelpakje mag je thuislaten
 • Een jaarcontract en onze intentie is altijd om hierna een vast contract te bieden
 • Je krijgt een laptop van de zaak en uiteraard alle benodigdheden om je thuiswerkplek goed in te kunnen richten (op kantoor werken is ook erg gezellig hoor😉)
 • Veel ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen en een ruim opleidingsbudget
 • Persoonlijk budget om je klanten te verrassen
 • Camperervaring opdoen in de NKC-camper
 • Dagelijks vers fruit en heerlijke bonenkoffie, kopje (kruiden)thee kan natuurlijk ook
 • Elke middag de mogelijkheid om een frisse neus te halen in het naastgelegen bos


Over ons

De NKC is hét consumentenplatform voor camperliefhebbers. Avonturiers van alle leeftijden, genietend van de vrijheid en het gemak dat een camper ze biedt. De NKC geeft een magazine uit, beheert websites en apps, organiseert reizen & evenementen en verkoopt verzekeringsproducten onder eigen label.

Het team verzekeringen kenmerkt zich door zich samen in te spannen om tot servicegerichte oplossingen te komen.


Solliciteren?


Ben je toe aan een volgende stap in je carrière, ben jij een echte teamplayer en wil jij je nog volop ontwikkelen? Reageer dan snel op deze vacature en stuur ons je CV en een korte motivatie. Voor vragen kun je contact opnemen met Evita Miedema via 06-2970274 of via werkenbij@nkc.nl.

of