Skip to content

HR Adviseur

Soesterberg, Utrecht, Nederland€ 3.700 - € 4.200 per maandKantoor

Functieomschrijving

De Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) is op zoek naar een enthousiaste en gedreven HR adviseur voor 24 – 32 uur per week die ons team komt versterken. Wil jij je, naast het ontwikkelen en verbeteren van het HR beleid, ook bezighouden met HR werkzaamheden en de algemene medewerker tevredenheid binnen de NKC? Lees dan snel verder!


Wat ga je doen?

Tevredenheid, trots en behoud van werknemers staat bij de NKC hoog op de agenda. Met elkaar werken we aan het continu ontwikkelen van de NKC als organisatie en werkgever. Hierbij werken we aan ons strategisch plan waarin alle afdelingen betrokken worden en iedereen zijn/haar bijdrage kan leveren.

Als HR adviseur speel je een belangrijke rol bij het ondersteunen van management en directie. In deze functie bouw je aan relaties met de managers en schroom je je niet om zowel gevraagd als ongevraagd advies te geven over inzet, toepassing en interpretatie van het HR beleid. Daarnaast begeleid je medewerkers bij individuele adviesvragen. Ook lever je een inhoudelijke bijdrage aan het ontwikkelen en implementeren van HR beleid en onderneemt proactief actie bij veranderende wetgeving. Je kan goed overzicht houden en prioriteiten stellen. Ook valt casemanagement m.b.t. ziekteverzuim onder jouw verantwoordelijkheden, waarbij je een adviserende rol richting de managers vervult.

De functie valt onder de afdeling Business Control waar je samenwerkt met de HR-medewerker en hierin een coachende rol pakt. Je rapporteert aan de manager Business Control.

Vereisten

Wie ben jij?

 • HBO/WO werk- en denkniveau, opleiding richting HRM
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als HR adviseur
 • Up-to-date kennis van huidige wet- en regelgeving
 • Sterke communicatieve vaardigheden; makkelijk schakelen op verschillende niveaus
 • Professioneel, empathisch en organisatie sensitief

Wat bieden wij?

 • Een salaris (tussen de € 3.700 en € 4.200 bij een fulltime dienstverband) en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. een uitstekende pensioenregeling, bijdrage aan je ziektekostenverzekering, borrels, wandelingen in het bos achter kantoor en een heleboel gepassioneerde collega's)
 • 29 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
 • Een open, informele, ondernemende verenigingscultuur. Je stropdas of je mantelpakje mag je thuislaten
 • Een jaarcontract voor 24 – 32 uur per week
 • Je krijgt een laptop van de zaak en uiteraard alle benodigdheden om je thuiswerkplek goed in te kunnen richten (op kantoor werken is ook erg gezellig hoor😉)
 • Veel ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen en een ruim opleidingsbudget
 • Camperervaring opdoen in de NKC-camper
 • Dagelijks vers fruit en heerlijke bonenkoffie, kopje (kruiden)thee kan natuurlijk ook
 • Elke middag de mogelijkheid om een frisse neus te halen in het naastgelegen bos


Over ons

De letters NKC staan voor de Nederlandse Kampeerauto Club. Onbezorgd camperplezier, dat is waar wij bij de NKC dag in, dag uit en al meer dan 45 jaar naar streven. Voor camperaars in het algemeen en onze inmiddels 65.000 leden in het bijzonder. Samen met 75 collega’s werken wij aan ons succes, nu en in de toekomst: als grootste camperclub van Europa willen wij informeren, inspireren en camperaars met elkaar in contact brengen. In het strategische plan hebben we 4 belangrijke pijlers: digital first, team, impact en partner in camperlife. Samen met verschillende werkgroepen werken we hard om de doelen binnen deze pijlers te behalen.

Ben jij de HR adviseur die we zoeken? Solliciteer dan nu en word onderdeel van ons enthousiaste team bij de Nederlandse Kampeerauto Club!


Ben je enthousiast?
Reageren kan tot vrijdag 31 maart dan snel op deze vacature en stuur ons je CV en een korte motivatie. Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Evi Vos via 06-41619657 of Evita Miedema via 06-22970274 of mail naar werkenbij@nkc.nl.